Kotiteatterinäytöt – Mitä isompi, sitä parempi!

  Kaiuttimet terassille

  Kotiteatterijärjestelmä parantaa varmasti katselukokemusta, minkä vuoksi näyttö on yksi koko formaatin suosituimmista elementeistä. Upea valkokangas yhdistettynä oikeisiin kaiuttimiin kodin mukavuudessa on poikkeuksellinen kaava illanviettoon. Kun kyse on laadukkaasta Kaiuttimet terassille -laitteesta, suuri on parasta. Ylivoimaisella näytöllä on erinomainen terävyys ja se tallentaa suurimman osan näkemästäsi, kuten elokuvateatterissa. Valitettavasti suurinta näyttöä ei ole jatkuvasti mahdollista saada. Erityiset muuttujat, kuten alueen ulottuvuus tai budjettisuunnitelma, voivat vaikuttaa myyntitulokseen. Onneksi useilla myyjillä on mahtavia valikoimia, joiden hinnat vaihtelevat edullisesta “voi jukra”!

  Jos etsit isoa televisiota, arvioitu televisio voi olla juuri sinulle sopiva. Juuri näin projektiotelevisioiden kotiteatterinäytöt toimivat käyttämällä sädettä pienen kuvan laajentamiseksi paljon suuremmaksi. Valittavana on 2 erilaista ennustetelevisiota; takaprojektiotelevisio tai etuprojektiotelevisio. Takaennuste-televisiot voivat näyttää suuremman kuvan, koska niissä käytetään tv-koteloon sisältyviä projektiokotiteatterinäyttöjä. Ne koostuvat CRT:stä, DLP:stä (Digital Light Handling), LCD:stä (Fluid Crystal Show) ja LCoS:stä (Fluid Crystal on Silicon). Uudemmat takaennakonäytöt ovat paljon parempia kuin aiemmat mallit, joten kuvanlaatu on hyvä useimmista kuvakulmista.

  Etuarvostelutelevisiot toimivat samalla tavalla kuin takaarvostelutelevisiot. Erona on se, että ne muistuttavat enemmän elokuva-arviojärjestelmää, jossa on erillinen kotiteatteriruutu ja kuva näytetään kyseisellä ruudulla projektorista. Tämä järjestelmä ei kuulosta epätavalliselta, jos näytöt ovat yli 16′ leveät. Nämä asetelmat ovat siis optimaalisia kotielokuvateattereihin olohuoneen sijaan. Jos arvioitu tv on mitä tarvitset, muistaa hakea resoluutio, korkea laatu näytön sekä koko.

  Korkean resoluution ennuste on tarkka etumatka, kun haluat Kotiteatteri vahvistin, joka vastaa parhaita kaupallisia teattereita.

  HD-projektorin spesifikaatiot on määritelty hyvin, joten tunnistat tarkalleen, mikä projektori on Full HD -projektori ja mikä ei. Yksinkertaisesti katsomalla vaatimuksia.

  Projektionäytöt ovat erilaisia tarinoita yhdessä. Varsinaisia vaatimuksia ei aluksi ole. Toki sinulla on saatu ja katselukulmat. Silti, kun otetaan huomioon, että arvioitu näyttö voi vain peilata sitä, mitä projektori tuottaa, on vaikea verrata, varsinkin kun yhtälöön otetaan mukaan ympäristön valon vaikutus. (Ympäristövalo on kaikki valo, joka ei tule projektorista).